Var jobbar du?

Hos Trainor hittar du kurser och tjänster som är skräddarsydda exakt för din bransch. Välj en bransch för att se vad vi kan erbjuda dig.

Committed to safety

Utbildning för yrkesfolk

Oavsett om du väljer webbkurser eller klassrumskurser är kursen gjord av några av Nordens främsta experter.

Utbilda dig till elektriker

Vi utbildar varje år närmare 400 elektriker. Det gör oss förmodligen till Sveriges största och bredaste elektrikerskola.

Kompetensöversikt

Vi hjälper dig att hålla koll på din egen och dina medarbetares färdigheter, antingen med integration till ert HR-system, eller direkt i vår portal.

Teknikutbildarna byter namn

Teknikutbildarna byter namn till Trainor, 9 månader efter förvärvet följer vi efter våra nya ägare och presenterar en helt ny sida med en helt ny webshop.

To personer foran sikringsskap TRA 01337 1920
Merking av Ex utstyr for elektrofagfolk

Nya trainor.se - Så fungerar det

1 februari byter Teknikutbildarna namn till Trainor. I samband med namnbytet lanserar vi vår nya hemsida och LMS, alltså systemet där webbkurserna genomförs - och mycket mer. Läs mer om hur trainor.se kan förenkla ditt företagskompetensutveckling.

Utbilda dig till elektriker

  • Sveriges största och bredaste elektrikerskola.
  • Anpassa studierna efter den takt som passar dig.
  • Du kan läsa på heltid eller deltid och du kan jobba samtidigt.

Elektriker – ett framtidsyrke
Samhället fungerar inte utan el. Både industrin och företag kräver ständig tillgång till el. Med Sveriges klimatmål kommer det att krävas stora investeringar för framtiden; bostäder, elnät, laddstolpar, elvägar, fordon och mycket mer.

Bli färdigutbildad elektriker på Trainor

400 elektriker utbildade årligen

5 möjliga riktningar

90% får jobb direkt efter utbildningen

Att kombinera studier och praktik är smidigt. Jag får omsätta mina nya kunskaper direkt och får en bättre uppfattning av yrket. Dessutom tycker jag att jag fått bra hjälp och stöd av lärarna på Elektrikerskolan. Jag ser inga hinder, det här är ett yrke som ger mig många karriärmöjligheter framöver

- Olivia Bohm, student

Senaste från nyhetsrummet

Sulland velger Trainor

Trainor och Bravida kvalitetssäkrar inom elsäkerhet

Trainor har i juni tecknat ett nationellt samarbetsavtal med Bravida gällande digitala- och lärarledda utbildningar inom elsäkerhet.

Sulland velger Trainor

Trainor ingår samarbete med Caverion

Caverion Sverige AB och Trainor Sverige AB har i april månad tecknat ett ramavtal om samarbete där Trainor kommer att tillhandahålla kurser och utbildningar inom elsäkerhet och arbetsmiljö till Caverion.