Webbkurs

Elsäkerhet vid arbete - Installation

Elsäkerhet vid arbete - Installation vänder sig till alla som arbetar med eller nära elektriska installationer i lågspänningsanläggningar. Alltså de som ansvarar för och/eller genomför elunderhåll inom industri och fastigheter samt projektörer och installatörer av elkrafttekniska anläggningar.

Kursen vänder sig även dig som är målare, snickare eller hantverkare och kommer i kontakt med elinstallationer. I kursen ingår även Första hjälpen vi elolyckor.

Webbkurs

Elsäkerhet vid arbete - Industri, hög- och lågspänning

Elsäkerhet vid arbete - Industri, hög- och lågspänning riktar sig till de som arbetar du som arbetar med eller nära elektriska installationer i både hög- och lågspänningsanläggningar. Alltså de som ansvarar för och/eller genomför elunderhåll inom industri, distribution och fastigheter samt projektörer och installatörer av elkrafttekniska anläggningar.

Kursen är anpassad efter industrins behov och situationer. I kursen ingår även Första hjälpen vi elolyckor.

Lärarledd endagsutbildning

Elsäkerhet vid arbete

Kursen vänder sig till alla de som ska arbeta där det finns en elektrisk fara, både fackkunniga och lekmän. Det kan till exempel vara elektriker, vaktmästare, arbetsledare inom fastighet, industri-, gruv- och distributionsanläggningar.

Kursen ges både som öppna kurstillfällen och företagsanpassad utbildning. Vid företagsanpassad utbildning skräddarsyr vi utbildningen efter er arbetsplats unika behov

Vill du veta mer?

Gå till kontaktformuläret nedan om ni vill veta mer om våra utbildningar
eller kontakta oss på 010-122 18 00 / info@trainor.com