Banbrytande eLearning

Genom att kombinera unik 3D-grafik som drivs av spelteknik och engagerande manus skrivna med tekniska erfarenhet och pedagogik från etablerade branschproffs, levererar Trainor eLearning som du aldrig sett förut.

Det ständigt ökande fokuset på miljö- och hållbarhetsinitiativ har bidragit till att belysa vikten av och efterfrågan på högkvalitativ digital utbildning – Trainors unika kurskatalog och eLearning-produktion har satt oss i framkant för att kunna leverera framtidens utbildningar: Nästa generations eLearning.

Insiktsfullt lärande är grundläggande

Studier visar att om människor är engagerade är de mycket mer benägna att ta till sig ny kunskap. Genom att skapa eLearning som deltagarna värdesätter och uppskattar, så säkerställer vi att viktig, säkerhetskritisk kunskap fastnar och sitter kvar långt efter att deltagaren har genomfört en kurs.

Image 5

Baserat på verkliga situationer

Genom att vara nära knutna till branschen kan vi utnyttja både vår egen och våra experters kunskaper och erfarenheter av dagliga frågor och problemställningar som våra kunder möter. På så sätt kan vi skapa kurser som är relevanta och igenkännbara.

Trainors egenutvecklade 3D-värld, ElectriCityTM, är byggd för ett brett spektrum av branscher. Kraftverk, fabriker, affärer, bensinstationer, stadskärnor, byggarbetsplatser, fartyg, transformatorer, säkringsdosor och naturlandskap återskapas i detalj. Det i kombination med realistiska ljus- och vädereffekter, gör att vi kan skapa fängslande och verklighetstrogen eLearning.

Uppskattad eLearning

Vårat produktionsteam består av personer med bakgrund inom TV, film, animation, reklam, 3D och speldesign. Hela teamet arbetar mot ett gemensamt mål: att skapa den bästa digitala lärupplevelsen. Med en genomsnittlig poäng från våra användare på 4,4 av 5 möjliga poäng är vi på god väg men vi strävar hela tiden efter att bli ännu bättre.

Score icon

Vad våra kunder behöver

Företagsspecifika regler och arbetsmetoder kan vara kritiska för personalens säkerhet och välmående. Vi är övertygande om att det inte finns något bättre sätt att ge personalen kunskapen och förutsättningen att arbeta säkert än genom att addera företagsspecifik information i de mer generella kurser de också behöver. Genom att anpassa Trainors eLearning med våra kunders interna instruktioner och policys kan vi minska antalet kurser som måste genomföras och spåras, antalet inloggningar att komma ihåg och den administrativa bördan. Alla regler och instruktioner täcks av en enda skräddarsydd kurs. Enkelt och säkert.

T cut 8

Vad våra kunder säger om vår eLearning

Väldigt bra kurs med beskrivande grafik som ger en bättre förståelse av kursinnehållet och gjorde den mycket mer intressant!

Fantastiskt! Det är mer än viktigt att vara à jour med alla nya krav vad gäller säkerhet på arbetsplatsen - Och Trainor gör det bäst!

Det känns bra att ha gått den här kursen. Den var väldigt intressant och påminde mig om hur jag utför mitt jobb på säkraste sätt.

En briljant och användbar kurs med fantastiska högkvalitativa illustrationer! Lätt att följa med i och varje ämne var väl förklarat.

Väldigt informativa eLearning-kurser. Framtiden för säkerhetsträning ser ljus ut!

Imponerande välförklarat med bra grafik och med ett bra sinne för humor!