Våra tjänster

Mann i arbeidsklar med hoyspenningsstang TRA 02252 1080 Foto Heidi Storm Middleton

Full överblick – helt enkelt

Har du en överblick över vad dina medarbetare har för kompetensutveckling? Vet du vad de kan göra? Får de göra det jobbet de gör? Att ha full kontroll kan låta komplicerat, men det behöver inte vara det. Trainors kompetensöversikt ger dig full överblick över din och din medarbetares kompetensutveckling och lite till. Registrera dig och få ordning på kompetensutvecklingen inom ditt företag.

Simon abrams k T9 Zj3 SE8k unsplash

Webbkurser

Vi gör det enkelt för dig att uppdatera dina färdigheter och se till att din personal hela tiden har tillgång till de nödvändiga säkerhetskurser de behöver. När vi på Trainor skapar webbkurser är vi måna om hög professionell kvalitet. Därför ger vi våra ledande experter ansvaret för innehållet. Tillsammans med kreativa och innovativa multimediadesigners och systemutvecklare skapar vi kurser som engagerar och är lätta att förstå. Kolla in utbudet i vår kursportfölj eller låt oss skräddarsy kurser för ditt företag.

Simon abrams k T9 Zj3 SE8k unsplash
Exi grunnleggende klasserom TRA 01411 1080 Foto Heidi Storm Middleton

Kompetensöversikt

Det är chefens ansvar att medarbetarna hela tiden har rätt kompetens. Det kan vara komplicerat men det är därför Trainor har skapat ett system som hjälper dig att hålla koll på dina anställdas kompetens och behov.

Scott graham 5f Nm Wej4t AA unsplash 2

Self service & API

Låt våra system prata med dina så blir jobbet enklare för dig. I Trainors webbshop kan du låta personalen tilldela sig själv kurserna de behöver eller automatiskt synka mot ert HR-system. Oavsett ert behov har vi en lösning som passar er.

Scott graham 5f Nm Wej4t AA unsplash 2
STCW 2010 Hoyspenningskurs for skipselektrikere TRA 02214 1080 Foto Heidi Storm Middleton

Elektrikerskolan

Vi utbildar varje år närmare 400 elektriker. Det gör oss förmodligen till Sveriges största och bredaste elektrikerskola. Hos oss kan du välja mellan fem olika inriktningar: Installation, Industri, Automation, Distribution samt Larm- och Säkerhet.

Ex vedlikehold TRA 02217 1080 Foto Heidi Storm Middleton

Klassrumskurs

Trainor har under flera decennier utvecklat och hållit klassrumskurser inom områdena elsäkerhet, arbetsmiljö, energiteknik, produktionsteknik och automation. Med hög professionell kvalitet och engagerade, uppdaterade och skickliga utbildare ger vi dig och dina medarbetare den kompetens du behöver för att säkerställa en trygg arbetsdag.

Ex vedlikehold TRA 02217 1080 Foto Heidi Storm Middleton