Det bästa valet för säkerhetsutbildning

Trainor är marknadsledande inom e-learning och elsäkerhetsutbildningar. Med vår samlade erfarenhet av säkerhetsutbildningar i ryggen skapar vi engagerande webbkurser med ett verklighetsförankrat, realistiskt och animerat material. Det har gjort oss till en pålitlig partner för både svenska, nordiska och internationella företag inom ett brett spektrum av branscher.

Varje år gör över 80 000 yrkespersoner en eller flera av våra nästan 200 olika kurser.

Trainor logo
Utbildning för yrkesfolk av yrkesfolk

Oavsett om du väljer webbkurser, livesända eller lärarledda kurser från oss på Trainor, så är kursen skapad av den bästa tänkbara branschexpertisen.

Vår historia

Teknikutbildarna grundades för över 20 år sedan, då under namnet Mainsys AB, av Lennart Bölin och Bernt Bergvall. Efter det första företagsförvärvet 2006, byter företaget namn till Teknikutbildarna i Norden AB. 2021 förvärvades Teknikutbildarna av Trainor elsikkerhet AS, för att i februari 2022 byta namn från Teknikutbildarna till Trainor.

Vi har under åren levererat utbildning för yrkesverksamma inom el, teknik och arbetsmiljö och var bland de första i Sverige som började använda e-Learning i våra utbildningar. Utöver utbildningsverksamheten, går varje år närmare 400 blivande elektriker i vår elektrikerskola.

1 Bernt Bergvall och Lennart Bölin
1999

Lennart Bölin och Bernt Bergvall grundar företaget, Mainsys AB

2 contract gb0d607b5f 1280
2006

Företagsförvärvet av Elutbilda i Norden AB blir en del av Mainsys AB

TU Logotyp Blue PO
2010

Bolaget byter namn till Teknikutbildarna i Norden AB

4 gaffeltruck
2012

Learning center, ett tidigare utbildningsbolag ägt av Sandvik koncernen förvärvas

5 Jens och Stian
2021

Teknikutbildarna förvärvas av norska Trainor elsikkerhet och blir Teknikutbildarna – a Part of The Trainor Group

Trainor test
2022

Teknikutbildarna ändrar namn och blir Trainor

Möt våra team

Gruppbild TRA 02447 1920 Foto Carina Vallin

Varje dag arbetar våra team med att skapa bästa möjliga utbildning för våra kunder. Vi har alla olika bakgrunder och kompetenser vilket ger både bredd och djup i vårt kursutbud.

Jobba med oss

Gruppbild TRA 02445 1920 Foto Carina Vallin

Vill du vara med och utveckla framtidens utbildningslösningar? Trainors medarbetare har en bred kompetens och erfarenhet, vi letar ständigt efter fler duktiga och kompetenta kollegor.
Hittar du inte en ledig tjänst som passar dig just nu, så är du alltid välkommen med en spontanansökan.

Tar säkerhetsutbildning till nya höjder

Trainor är ett internationellt erkänt EdTech-företag som tar säkerhetsutbildning till nya höjder. Vi tillhandahåller utbildningstjänster, digitala lösningar och teknisk rådgivning till offshore, maritima och landbaserade industrier över hela världen.

Det är ett mål för oss att delta i den globala elektrifieringsagendan, höja kompetensen och öka säkerheten genom att avsevärt minska risken för farliga incidenter på arbetsplatsen, samtidigt som vi levererar på våra mål om hållbar företagsutveckling.

Stian Martinsen 2018 Hvit bakgrunn TRA 01784 1080 Foto Heidi Storm Middleton
Stian Martinsen CEO
Crystal planet earth green grass sunset environmental earth day concept 1

Våra åtaganden

Vi är dedikerade till säkerhet. Säkerhet är själva grundtanken bakom Trainor. Genom kompetensutveckling ökar vi säkerheten på den enskilda arbetsplatsen och förebygger olyckor. Olyckor som i slutändan kan leda till förluster av människoliv och enorma miljöskador.

Policy HMS - hälsa, miljö, säkerhet

Trainor Sverige AB arbetar systematiskt med att förbättra hälsa, miljö och säkerhet samt minska risken för olyckor, slitage och arbetsrelaterade sjukdomar. Det arbetet sker i samarbete med de anställda och deras fackliga företrädare. Tillsammans utvecklar vi arbetsmiljön i vår verksamhet så att alla kan trivas och utvecklas.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med att välja de kurser som passar dig eller dina anställda bäst? Har du något att dela om våra tjänster? Vi är alltid glada att höra från dig och värdesätter din feedback mycket.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med att välja de kurser som passar dig eller dina anställda bäst? Har du något att dela om våra tjänster? Vi är alltid glada att höra från dig och värdesätter din feedback mycket.

Huvudkontor

Heffners allé 25
856 33 Sundsvall
Sverige

+46 (0)10 – 122 18 00

info@trainor.se

Nyhetsrum

Folk i gruppe TRA 02370 1920 Foto Carina Vallin

Läs det senaste om Trainor i vårt nyhetsrum

I vårt nyhetsrum hittar du pressmeddelanden, nyheter, pressbilder, logotyper och kontaktuppgifter till pressansvariga. Här kan du även finna nyheter om våra satsningar och information om kommande evenemang. Följ gärna oss gärna, så är du alltid uppdaterad med det senaste om Trainor.

Driftriktlinjer för Trainor-logotypen

Trainors företagslogotyp är den mest omedelbara representationen av företaget. Den identifierar vilka vi är och måste synas på all digital och tryckt kommunikation som produceras. Det finns stor frihet i placeringen av logotypen, men det är en värdefull företagstillgång och måste användas konsekvent i rätt, godkända former.

Presskontakt

#TRAINOR