Några relevanta kurser för din bransch

fastighetsautomation

Fastighetsautomation i praktiken

I din roll som fastighetstekniker behöver du känna till vad som påverkar vår innemiljö. I den här kursen reder vi ut de grundläggande fysikaliska principerna såsom värmelära, värmebalans, flöde och tryck. Kursen ger dig kunskap om egenskaper hos pumpar, styrventiler, ventilationsaggregat och värmeväxlare samt kunna identifiera felkällor i befintlig anläggning.

Beställ kurs
Begränsad auktorisation

Begränsad auktorisation B

Som reparatör eller installatör av olika utrustningar har du behov av den teoretiska och praktiska kompetensen för Begränsad auktorisation B. För att kunna ansöka om Begränsad auktorisation B ställs ett utbildningskrav och ett krav på två års praktisk erfarenhet.

Beställ kurs
Pannoperatör i praktiken

Pannoperatör i praktiken

Vår utbildning Pannoperatör i praktiken är en komplett utbildning som både ger dig kunskap för att optimera driften av panna och förbereder dig som arbetar som pannoperatör/pannskötare inför certifiering. Vi går bland annat igenom drift, energi och värmelära, skydd och säkerhet och olika typer av pannanläggningar.

Beställ kurs

Vill du veta mer?

Charlotte Westman

Charlotte Westman

Försäljning

charlotte.westmanbot prevention@trainor.se

Vill du veta mer om våra olika kurser för fastighet och teknisk förvaltning eller är du intresserad av företagsanpassade utbildningar?

Vi erbjuder, utöver öppna kursplatser, utbildningar på plats hos er, skräddarsydda för era behov.

API, SCORM och Self-service

Låt våra system prata med dina så blir jobbet enklare för dig

Vill du låta personalen tilldela sig själva de utbildningar de behöver i vår webbshop? Eller automatiskt synka våra kurser mot ert HR-system? Oavsett vilket har vi en lösning som passar er!

Laptop gd56051eba 1920
Microsoftteams image 2

TiIlträde till elektriska anläggningar

Den här kursen är för dig som behöver tillträde till, eller ska arbeta i eller nära elektriska starkströmsanläggningar men med icke-elektriskt arbete.

Beställ kurs
Construction geee6d73bc 1920 web

BAS-P och BAS-U - grund

Som byggarbetsmiljösamordnare är du ansvarig för projekteringen (BAS-P) respektive utförandet (BAS-U) och ska kunna styrka din kompetens. Efter kursen ska du ha kunskap att i praktiken utföra ditt arbete i din roll som BAS-P eller BAS-U. Kursen passar dig som behöver repetera dina kunskaper.

Beställ kurs
Elsäkerhet vid arbete

Elsäkerhet vid arbete - Installation

Elsäkerhet vid arbete är en angelägenhet för alla. Elarbeten är riskfyllda och för att alla ska känna sig trygga på arbetsplatser med elrisk-källor krävs att vi behärskar och följer regelverket. I kursen ingår även Första hjälpen vid elolyckor. Efter genomförd kurs ska du kunna tillämpa tolkningen av standarden SS-EN 50110-1.

Beställ kurs
Auktoriserad elinstallator

Auktoriserad elinstallatör, AL

Utbildningen ger dig möjlighet att arbeta som Auktoriserad Elinstallatör inom elinstallationsföretag och att utföra egna elinstallationsarbeten. Utbildningen benämndes tidigare Allmän behörighet och är uppdaterad efter elsäkerhetslagen (2017).

Beställ kurs
Microsoftteams image 3

Ljusbågsfaror – En introduktion

Elektriska faror är tålmodiga och slår alltid till när det finns en möjlighet, ofta är det du som sätter igång den oönskade händelsen. Den här kursen går igenom vad ljusbågar är, hur ljusbågsfaror uppstår, händelseenergi och riskreducerande åtgärder.

Beställ kurs
Trainor logo

Öppna kurskatalogen för att se allt som vi erbjuder din bransch. Från Begränsad Auktorisation B till grundläggande elsäkerhetskurser.

Trainor erbjuder även kurser inom elkraft, energiteknik och arbetsmiljö.

Classroom tra 02386 photo carina vallin 720

Aktiviteterna har varit lärorika, särskilt när vi väl fick jobba tillsammans i grupp. Vi blev på ett sätt varandras lärare.

Kursdeltagare