Underleverantorer

Välj ett ämne för att lära dig mer om nedan.

Azets Insight AS, Azets People Management AS och PricewaterhouseCooper AS hjälper oss att hantera ekonomi och fakturering i Trainors system. De har därför tillgång till beställningssystemet och relevant information för att bekräfta att fakturor matchar levererade varor och tjänster. Detta kan inkludera personuppgifter om beställaren och kursdeltagaren. All behandling sker i Norge.

Trainor använder SuperOffice från Ganske Enkelt AS som CRM-lösning. I samband med installation, drift och support av detta åt Trainor kan de ha tillgång till personuppgifter om kontaktpersoner bland Trainors kunder, samt personer som har kontaktat Trainor i samband med support.

Visma Global från Cloud Connection AS är Trainors affärssystem. I samband med drift och support åt Trainor kan de ha tillgång till personuppgifter som ingår i fakturor kopplade till beställningar av Trainors tjänster och produkter.

För fysisk datalagring används AWS-datacenter (Amazon Web Services) i Irland och Tyskland. Leverantören är certifierad enligt Privacy Shield. Läs mer här.

E-postmeddelanden till Trainors kunder och kursdeltagare skickas via Microsoft Office 365-datacenter i Irland. E-postmeddelanden kan innehålla personuppgifter som namn, e-post och kursinformation. 

När du bokar en kurs har du möjlighet att be systemet skicka ut ett SMS till de användare som kommer att gå en webbkurs, samt till deltagare som kommer att delta i en klassrumskurs. Dessa SMS innehåller personuppgifter som namn och telefonnummer. Vår underleverantör av SMS-tjänster är Intele.

Utöver fakturering är det möjligt att betala med bankkort via NETS. Trainor delar endast order-ID och betalsumma med NETS, som hanterar betalningen vidare med användarens bank. Läs mer om NETS och integritet här.

För kursdeltagare som går Trainors Elektrikerskola (samt för ett urval av Trainors övriga kurser) använder Trainor SummeraSupport från Altiva AB som ärendehanteringssystem (support), samt för viss kommunikation mellan lärare och elev. I samband med drift och support av detta system åt Trainor kan de ha tillgång till personuppgifter om kontaktpersoner bland Trainors kunder, samt personer som har kontaktat Trainor i samband med support.

N62 IT Solutions AB driftar de servrar åt Trainor som kör tu-academy.se – den lärplattform som hanterar elektrikerskolan samt ett urval av Trainors övriga kurser. I samband med drift och support åt Trainor kan de ha tillgång till personuppgifter om registrerade användare som finns lagrade på dessa servrar.

Xtractor Interactive AB är Trainors partner för leverans av lärplattformen Totara, vilken är plattformen för tu-academy.se. I samband med support åt Trainor kan de ha tillgång till personuppgifter kring användare registrerade på tu-academy.se.

Trainor använder Answeronline Sverige AB med svars- och växeltjänster för telefoni. För att de ska kunna förmedla rätt information till Trainors anställda om vem som sökt dem sparar Answeronline under begränsad tid kontaktuppgifter såsom namn, företag, e-post om den som ringer.

För mer information, kontakta Trainors GDPR-ansvarig.