Lyssna på din arbetsmiljökurs

Trainors serie med arbetsmiljökurser kan du lyssna på när det passar dig. Kurserna finns på de plattformar där poddar finns så du kan lära dig mer om arbetsmiljö från hängmattan, under matlagningen eller i bilen.

Vill du lära dig mer om Lagar och regler, OSA, SAM eller Arbetsmiljörevision? Våra kurser är unika, då de erbjuder dig möjligheten att lyssna gratis som pod, där de presenteras i en engagerande intervjuform. Genom att köpa arbetsmiljökursen får du även tillgång till kunskapstester, texter och videos som förstärker dina kunskaper. Läs vidare för att upptäcka mer om varje kurs och hur de kan hjälpa dig att öka din förståelse om arbetsmiljö och säkerhet.

Trainorapp TRA1

Vår poddserie om Arbetsmiljö

Crop fe5 u8 L0 bc21ead6 be7d 424b 9b09 e0a4bb406598

Lagar & regler

Du får en övergripande bild om hur regelverken kring arbetsmiljö är uppbyggda och en genomgång av de viktigaste delarna.

SAM courses

SAM

Efter kursen har du kunskap om hur det systematiska arbetsmiljöarbetet tillämpas i praktiken och förstår dess effekter.

Trainor logo

Det här är vår serie av webbkurser som handlar om din arbetsmiljö. Gemensamt för kurserna är att du kan välja om du vill läsa kursen via trainor.se med texter, bilder och intervjuer med arbetsmiljöexperter eller så kan du lyssna på hela kursen kostnadsfritt i vår podd "Heja arbetsmiljön" (som finns där poddar finns) när du promenerar, kör bil eller ligger i hängmattan.

Revision courses

Arbetsmiljörevision

Bra internrevisioner kan förebygga ohälsa på arbetsplatsen, minska risken för onödiga arbetsmiljöbelastningar eller rädda liv.

OSA course

OSA

Ett fungerande arbete med den organisatoriska och sociala arbetsmiljön är en framgångsfaktor för effektiva och hälsosamma arbetsplatser.

Våra experter

Den här serien är utbildning i intervjuform. Vi frågar ut Janke Vikholm och Martin Freed som pedagogiskt berättar om respektive område utifrån egna erfarenheter och sin mångåriga expertis.

Janke är och har varit konsult, chef, talare, föreläsare, debattör och tagit fram utbildningar för såväl högskola som näringsliv.

Martin är utbildare med spetskompetens inom området arbetsmiljö, hållbarhet och ledningssystem, han är en uppskattad pedagog och inspiratör.

Trainorapp TRA1

Köp kursen

Våra webbkurser inom arbetsmiljö kostar 1300 SEK exkl. moms. Utöver intervjudelarna som du kan lyssna på gratis på din podspelare får du:

Mer material

Utöver de intervjuer som du kan lyssna på kostnadsfritt finns material som kunskapstester, filmer från Arbetsmiljöverket, illustrationer och fördjupande texter som ger dig en mer djuplodande kunskap om arbetsmiljö.

Arbetsmiljölagen

Referenser och urdrag ur arbetsmiljölagen som hjälper dig förstå hur lagstiftningen är utformad.

Certifikat

Efter genomförd kurs och godkänt slutprov får du ett kursbevis som visar dina anskaffade kunskaper

Jag vill veta mer

Kontakta oss om du behöver mer information om kurserna eller vill veta om den passar dig eller ditt företag.