Teknikutbildarna har bytt namn till Trainor

Sedan 2022 heter vi Trainor. I och med namnbytet från Teknikutbildarna till Trainor lanserade vi en helt ny hemsida med funktioner som gör det enklare för dig att hantera och få överblick över kurser, utbildningar och kompetensutveckling för hela företaget.

Detta ger möjlighet till en helhetsbild av medarbetarnas totala kompetensutveckling och du kan försäkra dig om utbildningssituationen i din verksamhet.

Trainor tar utbildning till en ny nivå, både vad gäller kvalitet och erfarenhet. Vi använder hela vår digitala verktygslåda för att producera den bästa utbildningen inom elsäkerhet, teknik och arbetsmiljö.

Image 14

Är du inte klar med din kurs eller läser du på vår elektrikerskola?

Oroa dig inte, vår tidigare portal TU-academy finns fortfarande kvar. Där kan du logga in med samma uppgifter som tidigare och komma åt dina kurser och kursintyg.

Utbildning för framtiden

Med 30 års erfarenhet och över 100 000 kursdeltagare per år, är vi Nordens största utbildare inom elsäkerhet. Vår kursverksamhet, vår banbrytande eLearning och den elektrikerutbildning vi erbjuder handlar om att skydda liv och tillgångar genom en ökad kunskap om säkerhet och säkerhetskultur i arbetet.

Trainor logo
Utbildning för fackfolk. Av fackfolk.

Vi formar banbrytande kurser och utbildningar som återger realistiska situationer som du kan känna igen. Vi är övertygade om att lärandet måste återge en verklighetsförankrad bild för att nå en pedagogisk höjd.

Upptäck lite av det vi har

Elsäkerhet på bygg- och anläggningsplatser

Elsäkerhet på bygg- och anläggningsplatser

Det finns många faror på Bygg- och anläggningsplatser. Vet du vilka de elektriska farorna är? Den här kursen ger dig de nödvändiga kunskaperna om elsäkerhet så att du kan arbeta säkert och undvika olyckor.

Beställ kurs
ESA 19 Fackkunnig rep

ESA Elektriskt arbete - Repetition

Håller ditt ESA-certifikat på att löpa ut? Den här kursen vänder sig till dig som är elektriker och ska arbeta i eller i närheten av en elanläggning och behöver förnya ditt ESA-certifikat. Kursen hette tidigare ESA 19 Fackkunnig – Repetition.

Beställ kurs
Pannoperatör i praktiken

Pannoperatör i praktiken

Vår utbildning Pannoperatör i praktiken är en komplett utbildning som både ger dig kunskap för att optimera driften av panna och förbereder dig som arbetar som pannoperatör/pannskötare inför certifiering. Vi går bland annat igenom drift, energi och värmelära, skydd och säkerhet och olika typer av pannanläggningar.

Beställ kurs