Klassrum TRA 02385 1080 Foto Carina Vallin

Erbjudande

Testa Mekatronik

Vi har ett erbjudande där du får läsa första kursen Mekatronik, 100 poäng, till ett reducerat pris. Kurskostnaden är 1 000 kr (ordinarie kostnad är 5 650 kr). Kursen Mekatronik avslutas med en labbvecka, måndag – torsdag. Vill du inte fortsätta efter labbveckan så meddelar du oss det så avbryter vi din utbildning. Annars fortsätter du läsa enligt din individuella studieplan som vi gemensamt tagit fram.

Väljer du att fortsätta utbildningen blir den totala kostnaden 80 100 kr (ordinarie kostnad 84 750 kr).

Så fungerar studier hos oss​

Vi varvar våra utbildningar med teoretiska och praktiska delar så att du är väl förberedd när du kommer ut i arbetslivet. Våra utbildningar innehåller distansstudier och arbetsplatsförlagt lärande (APL). Det innebär att du får testa dina kunskaper från skolan i en verklig miljö och pröva på din framtida yrkesroll.​

Instrument TRA 02380 1080 Foto Carina Vallin

Kunskapsfabriken

Vårt nya koncept Kompetensfabriken ger dig möjlighet att säkra upp en anställning som elektriker redan innan du är färdigutbildad. Genom att ingå ett avtal med Boost och Trainor betalar du dessutom endast för halva utbildningen. Den andra halvan är en investering av Boost i dig då du inledningsvis startar din karriär som uthyrd elektriker från Boost.

Omgivning TRA 02389 1080 Foto Carina Vallin

Är du redo för nästa steg?

Vill du veta mer om våra utbildningar? Är du redo att skicka in din ansökan?