Vår egen produktion av eLearning

Vi är förmodligen mest kända för vår expertis inom elsäkerhet och arbetsmiljö, men visste du att vi även har den bästa expertisen inom eLearning och digitala lösningar?

Score icon

Uppskattad eLearning

Vårt produktionsteam består av medarbetare med bakgrund inom TV, film, animation, reklam, 3D och speldesign, som har funnit ett gemensamt fokus: Att skapa världens bästa eLearning! Med ett genomsnittligt betyg från våra användare på 4,4 av 5 möjliga poäng, är vi väl på väg, men fortfarande motiverade att bli ännu bättre.

Spelteknologi skapar bra lärande

För att fullt ut dra nytta av teamets expertis och erfarenhet arbetar vi med det senaste inom spelteknologi för att skapa det mest engagerande innehållet för våra kunder. Tråkigt lärande är vår största fiende och vi kämpar varje dag för att skapa engagerande och relevanta lärupplevelser.

Spillteknologi skaper god laering responsive600
Promobilde 2021 Lysbuefarer TRA 02350 1920

Kundanpassade kurser

Kan du inte hitta den kurs du behöver? Trots att vi har ett brett utbud av utbildningar kanske du letar efter en kurs inom ett ämne som vi ännu inte täcker. Tveka inte att höra av dig! Vi skräddarsyr kurser för många av våra kunder.

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Försäljningskontakt - Trainor