Några relevanta kurser för din bransch

Ebr kabelforlaggning

EBR Kabelförläggning i mark

Den som medverkar vid arbeten med kabelförläggning ska ha lämplig utbildning enligt publikationen EBR Krav vid kabelförläggning. I utbildningen går våra certifierade utbildare igenom allt från elfaran och relevant lagstiftning till kabelförläggning enligt publikationen KJ 41:15

Beställ kurs
Begränsad auktorisation

Begränsad auktorisation B

Som reparatör eller installatör av olika utrustningar har du behov av den teoretiska och praktiska kompetensen för Begränsad auktorisation B. För att kunna ansöka om Begränsad auktorisation B ställs ett utbildningskrav och ett krav på två års praktisk erfarenhet.

Beställ kurs
Elsäkerhet på bygg- och anläggningsplatser

Elsäkerhet på bygg- och anläggningsplatser

Det finns många faror på Bygg- och anläggningsplatser. Vet du vilka de elektriska farorna är? Den här kursen ger dig de nödvändiga kunskaperna om elsäkerhet så att du kan arbeta säkert och undvika olyckor.

Beställ kurs

Vill du veta mer?

Charlotte Westman

Charlotte Westman

Försäljning

charlotte.westmanbot prevention@trainor.se

Vill du veta mer om våra olika kurser för bygg och anläggning eller är du intresserad av företagsanpassade utbildningar?

Vi erbjuder, utöver öppna kursplatser, utbildningar på plats hos er, skräddarsydda för era behov.

API, SCORM och Self-service

Låt våra system prata med dina så blir jobbet enklare för dig

Vill du låta personalen tilldela sig själva de utbildningar de behöver i vår webbshop? Eller automatiskt synka våra kurser mot ert HR-system? Oavsett vilket har vi en lösning som passar er!

Laptop gd56051eba 1920
ESA Icke elektriskt arbete

ESA Icke elektriskt arbete

ESA-E2 Icke elektriskt arbete (tidigare ESA Instruerad person) behandlar elsäkerhetsanvisningarna, ESA. Den riktar sig till dig som ska utföra någon form av icke elektriskt arbete i en elektrisk anläggning och behöver kunskap och medvetenhet om de risker som kan förekomma.

Beställ kurs
Construction geee6d73bc 1920 web

Byggarbetsmiljösamordnare Bas-P och Bas-U - grund

Som byggarbetsmiljösamordnare är du ansvarig för projekteringen (BAS-P) respektive utförandet (BAS-U) och ska kunna styrka din kompetens. Efter kursen ska du ha kunskap att i praktiken utföra ditt arbete i din roll som BAS-P eller BAS-U.

Beställ kurs
12bc6896 82bd 11ec a914 969d68af9747 Byggarbetsmiljsamordnare Bas P Bas Utvdagar

Byggarbetsmiljösamordnare Bas-P och Bas-U - Två dagar

Kursen ger dig kunskap för att kunna agera som BAS-P och BAS-U. Du får lära dig mer om roller, arbetsmiljöarbete, de olika föreskrifter (AFS) som berör din roll. Tvådagarskursen har ett utökat fokus på arbetsmiljöplaner och riskanalyser.

Beställ kurs
Microsoftteams image 3

Ljusbågsfaror – En introduktion

Elektriska faror är tålmodiga och slår alltid till när det finns en möjlighet, ofta är det du som sätter igång den oönskade händelsen. Den här kursen går igenom vad ljusbågar är, hur ljusbågsfaror uppstår, händelseenergi och riskreducerande åtgärder.

Beställ kurs
Elsäkerhet vid arbete

Elsäkerhet vid arbete - Installation

Elsäkerhet vid arbete är en angelägenhet för alla. Elarbeten är riskfyllda och för att alla ska känna sig trygga på arbetsplatser med elrisk-källor krävs att vi behärskar och följer regelverket. I kursen ingår även Första hjälpen vid elolyckor. Efter genomförd kurs ska du kunna tillämpa tolkningen av standarden SS-EN 50110-1.

Beställ kurs
Trainor logo

Öppna kurskatalogen för att se allt som vi erbjuder din bransch. Från ESA till grundläggande elsäkerhetskurser.

Trainor erbjuder även kurser inom elkraft, energiteknik och arbetsmiljö.

Sagtlogo

Vi gillade upplägget av Pannoperatörsutbildningen. Förberedande webbkurs, 1,5 dags utbildning och provskrivning under eftermiddagen på dag 2. Detta minskar resor och tid ifrån verksamheten.

Joanna Gustafsson Sågtjänst I Syd AB