Några relevanta kurser för din bransch

Ebr kabelforlaggning

EBR Kabelförläggning i mark

Den som medverkar vid arbeten med kabelförläggning ska ha lämplig utbildning enligt publikationen EBR Krav vid kabelförläggning. I utbildningen går våra certifierade utbildare igenom allt från elfaran och relevant lagstiftning till kabelförläggning enligt publikationen KJ 41:15

Beställ kurs
Begränsad auktorisation

Begränsad auktorisation B

Som reparatör eller installatör av olika utrustningar har du behov av den teoretiska och praktiska kompetensen för Begränsad auktorisation B. För att kunna ansöka om Begränsad auktorisation B ställs ett utbildningskrav och ett krav på två års praktisk erfarenhet.

Beställ kurs
Elsäkerhet på bygg- och anläggningsplatser

Elsäkerhet på bygg- och anläggningsplatser

Det finns många faror på Bygg- och anläggningsplatser. Vet du vilka de elektriska farorna är? Den här kursen ger dig de nödvändiga kunskaperna om elsäkerhet så att du kan arbeta säkert och undvika olyckor.

Beställ kurs

Vill du veta mer?

Charlotte Westman

Charlotte Westman

Försäljning

charlotte.westmanbot prevention@trainor.se

Vill du veta mer om våra olika kurser för bygg och anläggning eller är du intresserad av företagsanpassade utbildningar?

Vi erbjuder, utöver öppna kursplatser, utbildningar på plats hos er, skräddarsydda för era behov.

API, SCORM och Self-service

Låt våra system prata med dina så blir jobbet enklare för dig

Vill du låta personalen tilldela sig själva de utbildningar de behöver i vår webbshop? Eller automatiskt synka våra kurser mot ert HR-system? Oavsett vilket har vi en lösning som passar er!

Laptop gd56051eba 1920
ESA Icke elektriskt arbete

ESA Icke elektriskt arbete

ESA-E2 Icke elektriskt arbete (tidigare ESA Instruerad person) behandlar elsäkerhetsanvisningarna, ESA. Den riktar sig till dig som ska utföra någon form av icke elektriskt arbete i en elektrisk anläggning och behöver kunskap och medvetenhet om de risker som kan förekomma.

Beställ kurs
Construction geee6d73bc 1920 web

Bas-P och Bas-U – En dag

Vår kurs Bas-P/U följer den nya regelstrukturen och ger dig kunskaper om de olika rollernas ansvar och uppgifter. Efter godkänt prov får du intyg som dokumenterar din kompetens enligt de nya regelverken. Kursen passar dig som behöver repetera dina kunskaper.

Beställ kurs
Byggarbetsmiljosamordnare bas p och bas u fordjupning

Bas-P och Bas-U – Grund

Den här 2-dagarskursen ger dig kunskaper identifiera och hantera potentiella risker i både planerings- och utförandefasen. Vår kurs följer den nya regelstrukturen och ger dig kunskaper om de olika rollernas ansvar och uppgifter. Vi lägger extra fokus på AMP med praktiska övningar och exempel.

Beställ kurs
Microsoftteams image 3

Ljusbågsfaror

Risken för elektriska olyckor finns alltid. Olyckan uppstår först när det finns en möjlighet, och ofta är det handhavandefel som orsakar händelsen. Den här kursen går igenom vad ljusbågar är, hur ljusbågsfaror uppstår, termisk ljusbågsenergi och riskreducerande åtgärder.

Beställ kurs
Elsäkerhet vid arbete

Elsäkerhet vid arbete - Installation

Jobbar du med eller kring elinstallationer? I den här webbkursen lär du dig mer om bland annat arbetsmetoder, skyddsutrustning och första hjälpen vid elolyckor. Kursen är uppdaterad enligt SS-EN 50110-1, utgåva 4:2024.

Beställ kurs
Trainor logo

Öppna kurskatalogen för att se allt som vi erbjuder din bransch. Från ESA till grundläggande elsäkerhetskurser.

Trainor erbjuder även kurser inom elkraft, energiteknik och arbetsmiljö.

Sagtlogo

Vi gillade upplägget av Pannoperatörsutbildningen. Förberedande webbkurs, 1,5 dags utbildning och provskrivning under eftermiddagen på dag 2. Detta minskar resor och tid ifrån verksamheten.

Joanna Gustafsson Sågtjänst I Syd AB

Alla goda ting är fler

Trainor har genom åren byggt upp och utvecklat tjänsterna som krävs för att bli bäst på säkerhet. Läs mer om hur vi skapar digitala kurser i världsklass, hur vi engagerar dig på våra lärarledda utbildningar eller hur du får en full översikt av dina anställdas utbildningsbehov i vår kompetensöversikt.

Competence Management

Håll koll på dina anställdas kurser och kompetens.

Företagsförlagda kurser

Skräddarsydda kurser för ditt företag

eLearning

Läs mer om vår egen produktion av eLearning.