Trainor API
Trainor API mobile
Trainor system
Trainor API mobile

Trainor API

Genom att använda vårt API kan du ansluta ditt företagssystem till trainor.se för automatisk överföring av bland annat personal, kompetens, beställningar och kursintyg. Trainor erbjuder olika alternativ, du kan hitta mer information nedan.

Trainor API

Enkelt

Gör allt från ditt HR-system

Säkert

Användardata uppdateras kontinuerligt

Effektivt

Spendera mindre tid på manuell hantering

Trainor.se - integrationer

Rest-API

Trainor erbjuder ett gratis och öppet REST-API som kan användas för att helt integrera ditt företags system med Trainor. Genom vårt API kan du i princip utföra alla relevanta uppgifter, såsom att hämta kurskataloger, synkronisera användare, slutföra kursbeställningar, hämta kurscertifikat, osv.

API et finns här: https://devapi.trainor.no/doc/v1/

Tveka inte att kontakta oss för att komma igång.

LTI

LTI håller på att bli en internationell standard för eLearning-kurser. Allt fler HRsystem och LMS har detta som inbyggd funktionalitet. Installationen är mycket enkel och du kan vara igång på några minuter. Med LTI ligger allt kursinnehåll hos Trainor och är alltid uppdaterat. Användare och beställningar skapas när en användare startar kursen. Kursbevis genereras också och skickas till användaren efter avslutad kurs. Detta alternativ är helt gratis och vi hjälper dig att komma igång. Det vi behöver från dig är en lista över vilka kurser du vill köra från ditt system.

Remote SCORM

Trainor har också ett eget alternativ till system som inte stöder LTI: Remote SCORM. Istället för att vi skickar stora, statiska kurspaket i zip-format kommer du att få en liten fil som kör kursen på distans från Trainors servrar. Fördelarna är desamma som med LTI, med automatisk användar- och ordergenerering. Detta alternativ är också helt gratis, och vi kommer att hjälpa dig komma igång. Vad vi vill ha från dig är en lista över vilka kurser du vill ha skickade.

Traditional SCORM (1.2 and 2004)

Vi kan också erbjuda traditionella SCORM-paket i de fall där detta önskas. Med traditionell SCORM uppdateras inte kursinnehållet, kursintyg delas inte ut - och startade kurser / beställningsbasis måste rapporteras manuellt till Trainor. Detta innebär extra arbete både för dig och för oss - så vi föredrar att först prova andra alternativ.

Microsoft Azure AD / Office365

Om ditt företag använder MS Azure AD kan inloggningar på trainor.se ställas in för att autentiseras mot era egna system. På så sätt säkerställer vi att användaren är den person han eller hon hävdar att vara, och ser till att användare som har lämnat ert företag inte loggar in.

Detta är en kostnadsfri tjänst från Trainor. Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång!

Vidar Teigen
KONTAKTPERSON

Vidar Teigen

Teamledare Digitalt - Trainor Elsikkerhet AS

vidar.teigen@trainor.no

+47 913 83 027