Som lärare hos oss har du grupper om 10-15 vuxna elever som du utbildar i olika ämnen. Utbildningarna sker i hybridmodell, dvs vissa delar är på distans och de praktiska labbveckorna är hos Trainor eller ute hos kund. Du planerar och genomför lektioner och laborationer.

I vår elektrikerskola har vi dag fem inriktningar: Automationstekniker, Distributionselektriker, Industrielektriker, Installationselektriker samt Larm- och Säkerhetselektriker - och du kommer, beroende på din spetskompetens; vara involverad i flera av dessa. Utbildningsuppdrag för kund och yrkeshögskola förekommer också.

Vem är du?

Vi söker dig som idag jobbar eller har erfarenhet inom el, automation eller distribution. Du kanske jobbar inom industrin, i ett konsultföretag, elinstallationsföretag, inom distributionsområdet eller kanske hos någon leverantör av utrustning?

Hos oss sätter vi stort värde på utveckling. Som lärare hos oss måste du kunna planera och driva kurser självständigt och i grupp. Att du som person är engagerad, tydlig, strukturerad och flexibel är en förutsättning för att lyckas med jobbet. Om du har kompetensen och erfarenheten hjälper vi dig med den pedagogiska delen.

Känner du igen dig?

  • Du har en utbildning inom el från t.ex. 4 årig teknisk linje, högskola, YH etc.
  • Bred erfarenhet från verksamhet med el, automation, industri, energibranschen, fastighet eller likvärdig kunskap.
  • Ett stort intresse av teknik och intresserad av nyheter
  • Du har god förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift
  • Du är nyfiken på andra uppgifter än jag har idag
  • Du har ett brett kontaktnät inom ditt branschområde (elbranschen, energi, industri etc.)

Har du yrkeslärarutbildning eller högskolestudier inom yrkesområdet är det meriterande men inget krav. Vi ser det också som meriterande om du har erfarenheter från elinstallationer, eldistribution, PLC-programmering (Siemens-Mitsubishi) och mät- och reglerteknik inom industri och/eller fastighetsautomation.

Är du intresserad?

Hos oss får du en bra, utvecklande och social miljö, konkurrenskraftiga förutsättningar, goda möjligheter till personlig utveckling och möjlighet att arbeta med stora aktörer i branschen.

Vill du vara med på vår tillväxtresa? Välkommen med din ansökan.

Att jobba hos oss

Gemensamt för oss som jobbar på Trainor är att vi vill bidra till en positiv, trygg och säker utveckling av vår arbetsplats, vi vill också trivas och ha roligt när vi jobbar. Vi erbjuder en rad förmåner som anställd hos oss, flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, kollektivavtal med avtalade regler för pension och försäkring. Under sommarhalvåret har vi även förkortad arbetstid.

Delar du våra värderingar?

Våra värdeord; Modig, samarbetsvillig och nyfiken är något vi alltid har med oss, oavsett vad för roll vi har i företaget eller vem vi möter. Vår mission är att rädda liv och skydda värden genom en ökad kunskap och medvetenheten om säkerhet och det gör vi genom att sätta en helt ny standard för säkerhetsutbildningar.

Elektrikerskolan i Sundsvall

Tjänsten är baserad på vårt kontor och elektrikerskola i Sundsvall. I rollen som utbildare ingår även resor när du håller i utbildningar på plats hos kunder, eller på vårt kontor i Stockholm.


Vuxen

Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jefferson Wells, ManpowerGroup´s rekryteringsenhet för ledare och specialister och undanber oss kontakter med övriga rekryteringsaktörer.

Om du har frågor kring tjänsten eller är intresserad av att söka? Skriv ett mail till elskola@trainor.se.

Som ett av Sveriges ledande utbildningsföretag, erbjuder Trainor ett brett utbud av kurser och utbildningar inom elsäkerhet och arbetsmiljö. I kurskatalogen finns lärarledda, livesända och webbaserade kurser, men även företagsanpassade lösningar. I företagets elektrikerskola, utbildas mer än 400 elever varje år utifrån ett teoretiskt och praktiskt upplägg.

Med drygt 35 anställda omsätter vi ca 48 miljoner kr och har kontor i Sundsvall, Stockholm och Nyköping.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.