Vi söker dig som idag jobbar med automation i dag. Du kanske jobbar inom industrin, i ett konsultföretag, elinstallationsföretag eller hos någon leverantör av automationsutrustning och är intresserad av att dela din kunskap.

Hos oss sätter vi stort värde på utveckling. Som lärare hos oss måste du kunna planera och driva kurser självständigt och i grupp. Att du som person är engagerad, tydlig, strukturerad och flexibel är en förutsättning för att lyckas med jobbet.

Vem är du?

Har du yrkeslärarutbildning eller högskolestudier inom yrkesområdet är det meriterande men inget krav. Vi ser det också som meriterande om du har erfarenhet från elinstallationer, PLC-programmering (Siemens-Mitsubishi) och mät- och reglerteknik inom industri och eller fastighetsautomation.

Känner du igen dig?

  • en utbildning inom el från t.ex. 4 årig teknisk linje, högskola, YH etc.
  • en bred erfarenhet från verksamhet med el, automation, industri, energibranschen, fastighet eller likvärdig kunskap.
  • stort intresse av teknik och intresserad av nyheter
  • god förmåga att uttrycka mig både i tal och skrift
  • en nyfikenhet på andra uppgifter än jag har idag
  • ett brett kontaktnät inom ditt branschområde (elbranschen, energi, industri etc.)

Är du intresserad?

Hos oss får du en bra, utvecklande och social miljö, konkurrenskraftiga förutsättningar, goda möjligheter till personlig utveckling och möjlighet att arbeta med stora aktörer i branschen.

Vill du vara med på vår tillväxtresa? Välkommen med din ansökan.

Att jobba hos oss

Gemensamt för oss som jobbar på Trainor är att vi vill bidra till en positiv, trygg och säker utveckling av vår arbetsplats, vi vill också trivas och ha roligt när vi jobbar. Vi erbjuder en rad förmåner som anställd hos oss, flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, kollektivavtal med avtalade regler för pension och försäkring. Under sommarhalvåret har vi även förkortad arbetstid.

Delar du våra värderingar?

Våra värdeord; Modig, samarbetsvillig och nyfiken är något vi alltid har med oss, oavsett vad för roll vi har i företaget eller vem vi möter. Vår mission är att rädda liv och skydda värden genom en ökad kunskap och medvetenheten om säkerhet och det gör vi genom att sätta en helt ny standard för säkerhetsutbildningar.

Elektrikerskolan i Sundsvall

Tjänsten är baserad på vårt kontor och elektrikerskola i Sundsvall. I rollen som utbildare ingår även resor när du håller i utbildningar på plats hos kunder, eller på våra lokala kontor i Stockholm och Gävle.


Vuxen

Låter det intressant?

Skriv några rader om dig själv och bifoga cv. Skicka till rektor Karl Rehnberg, karl.rehnberg@trainor.se, eller ring 010-122 18 47.

Du kan även kontakta vår VD Jens Albrektsson Jens.Albrektsson@trainor.se.

Som ett av Sveriges ledande utbildningsföretag, erbjuder Trainor ett brett utbud av kurser och utbildningar inom elsäkerhet och arbetsmiljö. I kurskatalogen finns lärarledda, livesända och webbaserade kurser, men även företagsanpassade lösningar. I företagets elektrikerskola, utbildas mer än 400 elever varje år utifrån ett teoretiskt och praktiskt upplägg.

Med drygt 35 anställda omsätter vi ca 48 miljoner kr och har kontor i Sundsvall, Gävle, Stockholm och Nyköping.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.