Alla nyheter

Trainor topp 3 under International E-learning Awards

Under The Learning Ideas Conference i New York belönades utbildningsföretaget Trainor med ett bronspris i kategorin E-learning experience.

Trainor i topp 3 under International E-learning Awards i New York

Under The Learning Ideas Conference i New York belönades utbildningsföretaget Trainor med ett bronspris i kategorin E-learning experience.

– Otroligt kul att bli uppmärksammad, säger försäljningschef Morten Aasen och Head of Learning Experience, Amanda Westrum van Til, Trainor. Morten var (digitalt) på plats på konferensen och höll ett föredrag om framtidens e-learning och hur man använder den senaste tekniken för att skapa bra lärandeupplevelser.

Trainor har skapat ett eget lärandeuniversum i en välkänd spelmotor
Trainor är känt som Nordens största inom utbildning inom elsäkerhet och explosionssäkerhet och har över 30 års erfarenhet av att utveckla både traditionell undervisning och digitala kurser för yrkesverksamma. Från att vara ett litet entreprenörsföretag på nittiotalet, har företaget vuxit till en internationell koncern med över 100 anställda, med kontor i både Norge och Sverige, och en stor portfölj av avancerade och högteknologiska kurser skapade i den välkända spelmotorn Unreal Engine.

– Ett gäng spelälskande designers såg möjligheten att öka precisionen i yrkesutbildningen avsevärt genom att återskapa miljöer och situationer i 3D, och har faktiskt byggt upp ett helt universum – ElectriCity – där vi skapar alla våra kurser, säger Amanda Westrum van Til , entusiastiskt. Amanda är Head of Learning Experience på Trainor och tillförordnad teamledare för hela e-learning-teamet. Teamet har ett nära samarbete med undervisningsavdelningen i Trainor, där erfarna instruktörer bidrar med sin professionella kompetens inom elsäkerhet, explosionssäkerhet och automation.

– Som försäljningschef är det ett rent nöje att presentera produkterna, och feedbacken är uteslutande bra, säger Morten och säger att internationella konferenser som denna, är ett viktigt steg på vägen mot att nå en större, internationell marknad.

– Vi får testa oss fram, och visa upp vad vi kan, och när vi dessutom får pris för en av våra kurser. Det känns som att vara en okänd skådespelare som ingen känner till sedan tidigare, det helt enkelt otroligt roligt, säger han.

Skapar goda lärandeupplevelser
International E-learning Award delas ut årligen av The International E-learning Association, och uppmärksammar den bästa användningen av teknik för att förbättra lärande och arbetsprestationer i företag eller genom individuell professionell utveckling. Att Trainor får pris just för E-learning-upplevelsen är resultatet av flera års hårt arbete för att höja kvalitet, läranderesultat och viljan att lära sig en bransch där säkerheten är av största vikt och där rätt kompetens är avgörande.

– Vår ambition är att sätta en ny standard för säkerhetsutbildning. För bra proffs, förtjänar en bra utbildning. Och nu har vi fått ett internationellt erkännande att vår kursupplevelse är otroligt bra, avslutar en nöjd Amanda.

Trainor belönades för kursen "Säkert beteende i explosionsfarliga områden" som vänder sig till all personal som ska utföra arbete i eller nära områden med potentiell explosionsrisk. Det kan till exempel vara bensinstationer, fabriker, industrier, tankbilar, silos eller liknande.