Alla nyheter

Trainor och Bravida kvalitetssäkrar inom elsäkerhet

Trainor har i juni tecknat ett nationellt samarbetsavtal med Bravida gällande digitala- och lärarledda utbildningar inom elsäkerhet.

Trainor har i juni tecknat ett nationellt samarbetsavtal med Bravida gällande digitala- och lärarledda utbildningar inom elsäkerhet.

Som Nordens ledande leverantör av energieffektiva, tekniska helhetslösningar inom service och installation hjälper Bravida sina kunder att skapa välfungerande och hållbara fastigheter. De har 12 000 medarbetare och finns på över 170 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

– Det känns fantastiskt kul att vi tagit oss fram till ett avtal. Att kompetenssäkra både nu och för framtiden är en viktig ingrediens för flertalet verksamheter idag. Vi bidrar med vårt breda utbud av både klassrumskurser, webbaserade utbildningar och företagsanpassade lösningar, säger Martin Lemon, Sälj- och marknadschef på Trainor Sverige AB.  

Att erbjuda våra medarbetare kompetensutveckling är en viktig faktor för att vi ska kunna kvalitetssäkra Bravidas erbjudande till våra kunder. Trainor har branschkunskap och utvecklar trygga utbildningslösningar vilket vi värdesätter och vi ser fram emot ett fortsatt samarbete säger Eva Eklund, Talent Manager på Bravida och ansvarig för Bravidaskolan.

- Vi har god insikt i Bravidas behov och utmaningar. Vi ska leverera stabila, säkra och flexibla utbildningar som hjälper dem i sitt uppdrag att på ett hållbart sätt utveckla Sveriges fastigheter inför framtiden. Vi hjälper dem att skapa en bra kompetensöversikt för personalen. Trainor.se innehåller funktioner som ger en bra överblick för varje lokalavdelning och gör det enklare att boka och administrera utbildningar för hela företaget. Det är funktioner som ger en möjlighet till en mer samlad bild av medarbetarnas totala kompetensutveckling, säger Martin Lemon.