Alla nyheter

Trainor Norge utbildar Equinor i fem år till

Trainor Norge har förnyat sitt ramavtal med olje- och gasjätten Equinor. Avtalat gäller utbildningar inom automation och elektroteknik bland annat.

– Ett ansvar vi tar på största allvar, säger Trond Løfqvist på Trainor. Ed-tech-företaget har tecknat ett nytt ramavtal med Equinor.

Det har gått över ett decennium sedan Trainor levererade sin första utbildning till Statoil. Flera tusen Equinor-anställda fått sin nödvändiga säkerhetsutbildning via Trainor varje år sedan dess. Och det kommer de att fortsätta med i minst fem år till efter att företagen åter tecknat ramavtal för utbildning inom elektroteknik och automation.

Ramavtalet löper på fem år, med option på två ytterligare förlängningar om två år vardera. Avtalet innehåller utbildning, praktiska övningar och digitala kurser för regler, standarder och normer för elinstallationer, installation och underhåll av elektrisk utrustning i farliga områden.

Ett långt förhållande

– Equinor känner oss väl och vet att vi levererar kvalitet, säger Trond. Han betonar att ramavtal med stora företag som Equinor ger Trainor en förutsägbarhet och möjlighet att investera i tekniska lösningar och inlärningsmetoder. De investeringar som krävs för att uppnå visionen om att "Sätta en ny standard för säkerhetsutbildningar".

– Våra utbildare är bland landets främsta experter på elsäkerhet, de är instruktörer som älskar att förmedla kunskap. Dessutom skapar vi banbrytande e-learning som gör viktig kunskap mer tillgänglig, säger Trond Løfqvist.