Alla nyheter

Trainor ingår samarbete med ett internationellt certifieringsorgan

Trainor har ingått ett samarbete med certifieringsorganet CompEx för att utveckla ett nyskapande bibliotek av e-learning för personer som arbetar i riskområden.

Trainor har ingått ett samarbete med certifieringsorganet CompEx för att utveckla ett banbrytande bibliotek av e-learning för personer som arbetar i riskområden.
– Det här är ett stort erkännande av den e-learning vi skapar här i Trainor, säger Försäljnings- och marknadsdirektör, Morten Aasen för Trainor elsikkerhet AS.

– Genom vårt samarbete med CompEx tar vi ett stort steg framåt i vår vision att sätta en ny standard för säkerhetsutbildning och vårt bidrag till en säker arbetsmiljö, nationellt som internationellt, säger Morten.

-På CompEx strävar vi alltid efter att göra lärande och bedömningen av den så engagerande och relevant som möjligt för eleverna. Resultatet från vår branschforskning säger oss att e-learning redan har blivit en viktig del av utbildning och utveckling för arbetsgivaren. Kunderna är verkligen medvetna om att e-learning kommer att fortsätta spela en betydande roll för att hantera kompetensutveckling. Därför samarbetar vi med Trainor för att arbetsgivare och deras anställda ska ha tillgång till marknadens bästa e-learning. E-learning stöder och förbättrar den praktiska utbildningen och utvärdering som tillhandahålls av vårt nätverk, som består av mer än 60 mycket erfarna utbildningsleverantörer, säger CompEx direktör Huw Bement.

Trainors e-learning är baserad på en interaktiv 3D-värld som kallas "Electri City", som skapar en realistisk lärandeupplevelse för användarna. Genom att använda Unreal Engine – samma spelmotor som speljättarna Xbox och PlayStation använder i sina spel – levererar Elektri City en engagerande, intuitiv upplevelse av hög kvalitet för kursdeltagarna.

Med hjälp av filmiskt berättande och ljuddesign förser Electri City kursdeltagarna ett realistiskt, tekniskt korrekt innehåll som har utvärderats och godkänts av branschexpertis.

– Samarbetet med CompEx är fantastiskt, och det är ett stort erkännande av nästa generations e-learning, och den skapar vi här på Trainor, säger Morten.