Alla nyheter

Teknikutbildarna storsatsar och rekryterar fyra nya medarbetare.

Från mitten av augusti har Teknikutbildarna växt med en hel fyrklöver, samtliga har en bakgrund från INSU, installationsbranschens utbildningsbolag. Det är en strategisk satsning med ett tydligt fokus på en samlad specialistkunskap och marknadsnärvaro.

Teknikutbildarna förstärker inför höstens och framtidens utmaningar tillsammans med den nya norska ägaren Trainor. Rekryteringen är en strategisk satsning med ett tydligt fokus på en samlad specialistkunskap och marknadsnärvaro.

Martin Lemon tar rollen som Försäljnings- och marknadschef. Martin har över 20 års erfarenhet av olika yrkesroller från elbranschen. Nu stärker Martin Lemon Teknikutbildarnas säljteam och ledning med sitt erfarna ledarskap och breda branschkunnande. 

- Det här är ett uppdrag jag verkligen ser fram emot. Att få möjlighet att vara med på en tillväxtresa och sätta en helt ny standard för utbildningar inom säkerhet är både spännande och utmanande. Helt klart finns redan ett tydligt försprång, eftersom företaget tidigt satsat på en digital utbildningsportfölj, säger Martin. 

Teknikutbildarna förstärker med ytterligare kompetens till försäljning- och marknadsteamet; Henrik Blomstedt, kommer att arbeta med produktutveckling, Henrik tar även en plats i Teknikutbildarnas ledning. Till försäljningsgruppen tillkommer Anders Sivén och Marcus Strandberg med erfarenhet från industri- respektive installationsbranschen.

-Det här blir verkligen en händelserik uppgift. Med Trainor i ryggen är det utvecklande att vara en del av både nytänkande och innovation av en gemensam produktkatalog, säger Henrik Blomstedt. 

Teknikutbildarnas nya medarbetare har samtliga en bakgrund från företaget INSU, installationsbranschens utbildningsbolag, och börjar uppdraget hos Teknikutbildarna i augusti. 

- Jag är både stolt och glad över vår nyrekrytering. Som företag tar vi en allt tydligare plats på den svenska marknaden och under det här året har totalt sex personer rekryterats till våra olika team i bolaget. Vi ser en stor potential i försäljningen och det kommer en fortsatt expansion de närmaste åren. Även om det är en tuff marknad med hög konkurrens, ser vi att vårt sätt att arbeta med inriktning på digital utveckling av våra kurser och utbildningar är både lönsamt och efterfrågat, säger Jens Albrektsson.