Alla nyheter

Teknikutbildarna expanderar – öppnar nytt kontor i Nyköping

I augusti tillsatte Teknikutbildarna Martin Lemon som Marknads- och försäljningschef för att samordna försäljningen i företaget och skapa en tydligare och ökad marknadsnärvaro. Nu öppnar företaget nytt kontor i Nyköping.

Teknikutbildarna fortsätter att satsa stort genom att etablera ett nytt kontor i Nyköping.

– Det här gör att vi kommer att kunna öka servicegraden och tillgängligheten för våra kunder, elever och samarbetspartners ytterligare. Det nya kontoret i Nyköping är strategiskt viktig för vår fortsatta resa framåt, säger Jens Albrektsson, VD Teknikutbildarna i Norden AB.

I augusti tillsatte Teknikutbildarna Martin Lemon som Marknads- och försäljningschef för att samordna försäljningen i företaget och skapa en tydligare och ökad marknadsnärvaro.

– Idag har Teknikutbildarna huvudkontor i Sundsvall, med kontor i Stockholm och Gävle. Med den nya lokalen i Nyköping täcker företaget ett bredare geografiskt område. Nyköpingskontoret ligger centralt och är tillgängligt för närliggande orter, säger Martin.

Våren och sommaren har fortsatt med stark försäljning och inneburit ett lyft för Teknikutbildarnas redan växande verksamhet. Enligt Jens Albrektsson, som tillträdde som VD för företaget i maj, förväntas Teknikutbildarnas fortsätta den utvecklingen tillsammans med de nya norska ägarna, Trainor.

– De kommande åren blir spännande, och vi ser med tillförsikt på framtiden. Vi har väldigt ambitiösa mål för vår verksamhet och kommer att presentera flera nyheter framöver, säger Jens Albrektsson, VD Teknikutbildarna.

Teknikutbildarna i Nyköping
Östra Rundgatan 2A
611 33 Nyköping