Professionell kvalitet och flexibilitet

På Trainor levererar vi professionella kurser och håller oss uppdaterade om all utveckling inom våra ämnesområden. Du och din personal kommer alltid att mötas av kompetenta instruktörer som har erfarenhet från branschen. Vårt mål är att se till att du får ut det mesta av kursen. Därför fokuserar vi på att hålla våra instruktörer uppdaterade inom sina områden genom studier, träning och samarbete med myndigheter och branschorganisationer.

Vi håller kurser i våra egna utbildningslokaler i Sundsvall, Stockholm och Nyköping, på plats hos våra kunder och i externa kurslokaler. Vi skräddarsyr också kundanpassade kurser efter behov.

Den kunskap du behöver

Installation, drift och underhåll av elektriska anläggningar regleras av lagar och föreskrifter som fastställs av myndigheterna. Elsäkerhetsverket fastställer krav på kvalifikationer för alla som arbetar med elektriska anläggningar. Våra kurser är utformade i enlighet med myndigheternas krav och branschens riktlinjer.

Hitta en kurs som passar dig i vår kurskatalog

Trainor logo main NY 1
Godkänd utbildningsanordnare

Trainor är godkänd som RTP av det internationella elektrotekniska standardiseringsorganet IECEx. Det innebär att vi uppfyller IECEx krav på hög kvalitet för utbildning av personal som arbetar i riskfyllda områden.

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION