Trainor copiax skalad

Copiax är den största grossisten i Sverige inom lås och säkerhet. Över 100 leverantörer säljer via Copiax och en stor del av företagen inom säkerhetsbranschen väljer Copiax för sina produktinköp och som lager- och logistikpartner. Copiax styrka är att se till att kunden får rätt produkter till rätt pris i rätt tid.

– Det mycket intressant att ingå ett samarbete med Copiax. Inom säkerhetsbranschen kommer personalen ofta i kontakt med elfaran och här kan vi inom Trainor hjälpa till med kompetensutveckling. I skrivande stund pågår utveckling av en ny e-learningkurs inom elsäkerhet. Den kommer att heta Elsäkerhet för Säkerhetstekniker och är anpassad efter de situationer som en säkerhetstekniker möter i sin vardag och hur man de förhåller sig till elfaran.

Vi erbjuder naturligtvis även flera lärarledda- och webbkurser både inom Elsäkerhet och Arbetsmiljö som passar Copiax kundbas, säger Martin Lemon, Sälj- och marknadschef på Trainor Sverige AB.

Trainor copiax skalad

Hur vårt samarbete gynnar Copiax kunder

– Copiax samlar såväl säkerhetsprodukter som ett relevant tjänsteutbud. Samarbetet med Trainor innebär att vi förbättrar vår service för våra kunder ytterligare. Bra e-learning är ett utbildningssätt vi ser växa och som ger stor räckvidd, säger Natalie Rindevall, Event- & Utbildningsansvarig hos Copiax.

Trainor har branschkunskap och utvecklar moderna utbildningslösningar anpassade för en arbetsstyrka som ofta inte har tid att försvinna hela dagar på utbildningar.

– Vi levererar modern, marknadsledande e-learning för yrkesproffs som har en varierande vardag och inte sitter stilla på kontoret hela dagarna.

Trainor kan hjälpa Copiax kunder genom att skapa en bra kompetensöversikt för personalen. Trainor.se innehåller funktioner som ger en bra överblick över personalen och gör det enklare att boka och administrera utbildningar för hela företaget. Det är funktioner som ger en möjlighet till en mer samlad bild av medarbetarnas totala kompetensutveckling, säger Martin Lemon.

Copiax and Trainor logo
Copiax and Trainor logo

Copiax samlar såväl säkerhetsprodukter som ett relevant tjänsteutbud. Samarbetet med Trainor innebär att vi förbättrar vår service för våra kunder ytterligare.

Natalie Rindevall Event- & Utbildningsansvarig hos Copiax

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

kontaktperson

Martin Lemon crop webb

Martin Lemon

Marknads- och försäljningschef

martin.lemonbot prevention@trainor.se

Mer läsning

Vill du veta mer om de tjänster som vi tillhandahåller i Trainor?

Läs mer om Nya trainor.se

Läs mer om Elsäkerhet vid arbete

Läs mer om Vinn en Auktorisation, AL