Distansia tillhandahåller professionella, behöriga och personliga el-lärare med mycket hög pedagogisk kompetens, som står vid våra kursdeltagares sida och vägleder dem tryggt igenom hela kursen. Vi finns tillgängliga när kursdeltagarna behöver oss för sin trygghet att smidigt komma framåt i kursen med ett lyckat resultat! Vi tillhandahåller våra lärarledda elutbildningar via vår utbildningsportal på internet.


Om rollen

Som platschef har du en aktiv försäljningsroll med inkommande förfrågningar från kunder. Distansia arbetar främst med digital marknadsföring för att nå kunder. Vi finns tillgängliga när våra kursdeltagare behöver oss. Du har personalansvar för 8 medarbetare, både kurslärare och administrativ personal. Du har det övergripande ansvaret för personal, resultat- och budget, försäljning, den löpande driften av kurserna, samt verksamhetens utveckling.

Som ledare har du förmåga att inspirera och coacha dina medarbetare och du deltar aktivt i verksamheten. Du är drivande och lösningsorienterad och redo att ta i när det behövs. Rollen som platschef är bred och det krävs engagemang och prestigelöshet. Du har också löpande avstämningar med ekonomiavdelningen. Du rapporterar till VD för Trainor Sverige AB.

Du fortsätter utveckla Distansia till att vara ledande inom digitala elutbildningar på distans.

Din profil

Vem är du?

Vi söker en positiv och engagerad ledare som är prestigelös och resultatinriktad. Du är serviceorienterad, sätter kunden främst och skapar en god relation. Du är en erfaren säljare som både kan hantera inkommande förfrågningar och utåtriktad försäljning. Det är meriterande om du har kunskaper inom auktorisation B och AL inkl regelverk för att kunna förklara och hjälpa kunden till ett köpbeslut.

Du är genuint intresserad av digitala utbildningar och kan se möjligheter i teknisk utveckling. Är social och skapar en positiv energi och ett gott samarbetsklimat. Du är bra på att planera och genomföra beslut.

Du har ett starkt driv och förmåga att leda, entusiasmera och utveckla medarbetare och verksamheten.

Om Distansia

Distansia verkar på B2B- och B2C-marknaden och fokuserar på privatpersoner och elinstallationsföretag. Distansia är en del av Trainor som har verksamhet både i Sverige och Norge. Trainor har +30 års erfarenhet av säkerhetsutbildningar inom el- och riskområden. Företaget tillhandahåller utbildning i elsäkerhet, digitala lösningar/E-learning och konsulttjänster till den globala energiindustrin och mer specifikt personer som arbetar med och kring el.

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Distansia med Ragnar Lundborg Consulting AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulten Ragnar Lundborg på telefon 070-55 190 55 eller ragnar.lundborg@luncon.se. Ansök tjänsten här senast den 26 november. Välkommen med din ansökan!