Vi är elektriker, ingenjörer, tekniska experter, utbildare, utvecklare, och administratörer som är engagerade i att skapa en säkrare omvärld. Tillsammans skapar vi både webbkurser och lärarledda utbildningar inom våra kärnområden elsäkerhet och arbetsmiljö.

Vi driver även en av Sveriges största elektrikerskolor på distans för vuxna. Trainor Sverige AB är en del av Trainor Group – ett internationellt erkänt EdTech-företag och vi har ett nära samarbete med vårt systerbolag i Norge, Trainor Elsikkerhet AS.

Om tjänsten

I det dagliga arbetet ingår arbete med reskontra och därtill hörande uppgifter, även enklare bokföring och andra administrativa uppgifter kan förekomma. Du hanterar både interna kontakter med kollegor och externa kontakter med kunder och leverantörer varför det är viktigt att du är utåtriktad och engagerad.

Vi erbjuder en heltidstjänst med placering på vårt huvudkontor i Sundsvall där vi idag har ca 20 st av våra drygt 30 st anställda. På ekonomiavdelningen är vi 3 kollegor som arbetar tillsammans. På Trainor arbetar vi flexibelt och i dagsläget varierar vi dagar tillsammans på kontoret med hemmakontor. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och friskvårdstimme till alla våra anställda.

Trainor logo main NY 1

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med reskontra och bokföring sedan tidigare. Som person är du noggrann, strukturerad och självständig. Du tycker om och bidrar till kommunikation och samarbete. Du har lätt för att sätta dig in i system och har goda kunskaper i MS Office, framförallt i Excel.

Har du tidigare erfarenhet av att jobba i Visma.net är det meriterande.

Att jobba hos oss

Gemensamt för oss som jobbar på Trainor är att vi vill bidra till en positiv, trygg och säker utveckling av vår arbetsplats, vi vill trivas och ha roligt när vi jobbar. Vi erbjuder en rad förmåner som anställd hos oss, flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, kollektivavtal med avtalade regler för pension och försäkring. Under sommarhalvåret har vi även förkortad arbetstid.

Delar du våra värderingar?

Våra värdeord; Modig, samarbetsvillig och nyfiken är något vi alltid har med oss, oavsett vad för roll vi har i företaget eller vem vi möter. Vår mission är att rädda liv och skydda värden genom en ökad kunskap och medvetenheten om säkerhet och det gör vi genom att sätta en helt ny standard för säkerhetsutbildningar.

Var finns du?

Vår ekonomiavdelning utgår från vårt huvudkontor i Sundsvall och vi ser helst att du har möjlighet att arbeta därifrån. Trainor har även kontor i Stockholm, Gävle och Nyköping.

Vuxen

Låter det intressant?

Skriv några rader om dig själv och bifoga cv. Skicka till rekryterande chef Hanna Eriksson, hanna.eriksson@trainor.se, eller ring 010-122 18 11.

Du kan även kontakta vår VD Jens Albrektsson Jens.Albrektsson@trainor.se.

Hanna Eriksson crop webb

Hanna Eriksson

Vvd, Ekonomiansvarig och HR

Som ett av Sveriges ledande utbildningsföretag, erbjuder Trainor ett brett utbud av kurser och utbildningar inom elsäkerhet och arbetsmiljö. I kurskatalogen finns lärarledda, livesända och webbaserade kurser, men även företagsanpassade lösningar. I företagets elektrikerskola, utbildas mer än 400 elever varje år utifrån ett teoretiskt och praktiskt upplägg.

Med drygt 30 anställda omsätter vi ca 42 miljoner kr och har kontor i Sundsvall, Gävle, Stockholm och Nyköping.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.